O nama

Iako je danas nakit postao dio naše svakodnevice, nekada to nije bilo tako pa su nakit nosili uglavnom najmoćniji i najbogatiji ljudi ili se nosio u posebno svečanim prigodama, među kojima su bila i vjenčanja. Najstariji oblik nakita na našem planetu su Nassarius perle, perle od školjaka stare vjerojatno oko 82.000 godina. Nakit je neizostavni dio svih kultura. I stari Egipćani su iznimno voljeli luksuz, a posebno zlato.

 

Svaka priča ima početak. Naša priča počinje 1994. godine otvaranjem prve poslovnice. Godine iskustva i vrhunska tehnologija rezultat su inovativnog nakita i stručne izrade. Osobitu važnost našem poslovanju pridodaju djelatnici koji su spoj mladosti i godina iskustva. Rezultat toga je izrada visoko kvalitetnog nakita koji je moderan i u skladu s najnovijim trendovima.

Posebnu pažnju pridodajemo partnerskim odnosima između naših djelatnika i klijenata u svrhu obostranog zadovoljstva. Veliki izbor nakita ili izradnja nakita prema želji klijenata osiguravaju našim klijenticama dva najljepša modna dodatka svake žene: komad nakita i osmjeh. Kao što je Rosalind Russell rekla: “Uživanje u životu je za ženu najbolja kozmetika.“ Nakit je uvijek omiljen. Lijepo ga je vidjeti na drugima, lijepo ga je darovati, a još ljepše primati na dar.